Kalle L. Jensen
IS: Turkish Delight på pind.

Producent: Frisko.

Man kigger på køleren i supermarkedet eller hvor end, man er gået ind og tænkt sig at købe en is fra Frisko, og ser en ny én. En spændende ny is af "Solero" mærket, der jo som bekendt lover massere af frugt!

Dennegang er det med kokosnød.

Ingredienser: Sodavandsis med kokosstykker. (95kCal og 3g fedt)

Størrelse: 65mL

Smag og udseende: Ud tager man isen, og man ser, at den faktisk ligner den på billedet! Man tror, man nu skal have en normal sodavandsis bare med kokossmag - men man tager så grueligt fejl! Man finder hurtigt ud af, at konsistensen er en helt anden, end man havde forventet - det er egentlig en positiv overraskelse, for konsistensen er faktisk ganske god! Det er svært at beskrive konsistensen - den er i hvertfald unik for en is. Den er meget creamet og "vingummiagtig", hvilket man ikke havde troet - og smagen? Hvis du kender "Turkish Delight", så er det lige på! Denne is smager til forveksling som Turkish Delight - det er sådan set turkish delight på pind - den har også samme konsistens.

Jeg synes nu ikke isen er særlig forfriskende, som man gerne vil have en is skal være. Men man får ihvertfald hvad de lover - en ren kokosnøddeis, der faktisk smager fortræffelig - men man vil ikke have én til, når man er færdig med den første. Størrelsen er lige tilpas. Men prisen er en anden sag: 17kr.-. Dyrt for en is af denne størrelse. Men råvarerne er jo også gode.

Vurdering: En spændende nyhed, der er unik af sin slags. Smager som den skal, men er ikke direkte forfriskende. Dog pga. den unikke smag og konsistens, giver jeg den 7/10.

- Revieweren.
Labels: edit post
0 Responses

Post a Comment