Kalle L. Jensen
The:

Celestial Seasonings laver mange forskellige theblandinger - revieweren testede varianten med Honning, lemon og ingefær.

Duft: Syrlig duft af lemon, og man kan tydeligt dufte den grønne the bagved.

Smag: Smager dejlig af grøn the og en anelse af hvid the - lemon sparker igennem og giver et godt twist, mens honningaromaen justerer smagen, så den smager rigtig godt - en rigtig frisk the, der kan nydes ved en hver given lejlighed - husk dog på, at den grønne the har koffein i sig, så drik ikke for meget inden sengetid.

Fødevaresundhed og ingredienser: Theen indeholder grøn og hvid the - begge theer rige på antioxidanter, og en smule koffein frigiver dopamin og giver god velvære. Men husk ikke for meget inden sengetid, hvis man ikke er koffein-junkie. Theen indeholder ret meget djævlebusk, hvilket har samme effekter som ingefær. Den har en bunke sundhedsværdier, men kan dog give en let søvn - endnu en grund til ikke at indtage theen inden sengetid. Nogen af de gode ting i djævlebusk (og ingefær) er: Bedre hukommelse, anti-inflammatoriske virkninger, mindre stresshormon; cortisol, bedre immunforsvar, mod hovedpine og lavere blodtryk.
Alt i alt en bunke sundhedsværdier; men indeholder også en god bunke lakrids, hvilket hiver blodtrykket i den anden retning; generelt skal brugere med for højt blodtryk ikke indtage for meget af denne the. Overall sunhedsscore; 8/10

Pris: 24kr/20 breve i Føtex.

Alt i Alt: En god the, der giver god friskhed. Den forholdsvis store mængde djævlebusk giver gode sunhedseffekter, så derfor er den også god til sundheden.

9/10.

Labels: edit post
0 Responses

Post a Comment