Kalle L. Jensen
Ansigscream: Creamen er fra hudplejeproducenten "Dr. Scheller", selvom de dækker sig under navnet "Manhattan Clearface."
Designet på tubem ser meget festeligt ud - og de lover selv: "Langtidsvirkende fugtighed lige med det samme. Virker beroligende, matterende og kølende på huden. Rødmen mindskes synligt og urenheder forbygges. Rigtig god hultolerence."

Virkning og indtryk: Creamen dufter ret skarpt af syntetisk hindbær - lige en duft, man skal vende sig til, for den virker også ret frisk i det. Men det er en ret "piget" og frugtig duft, og duften hænger egentlig ret godt fast i huden - men vil forsvinde efter et par timer. Ikke en direkte god duft, men heller ikke dårlig. Creamen er enormt nemt at smøre på - lidt langsom om at trænge ind i huden, men stort set det hele trænger også ind. Huden føles ikke overdrevet fedtet bagefter, rødmen mindskes faktisk og urenheder, når denne cream både bruges om aftenen og om dagen, er minimale - jeg fik dog et par urenheder, mens jeg brugte denne, så 100% gardering i mod urenheder er ikke en mulighed med denne cream - men hvad den lover, holder den faktisk - godt!

Lad os se på ingredienserne:

Interessante ingredienser i produktet:
Niacinamide: En ingrediens, der skulle virke som antibiotika på huden - men uden at være det. Det er ikke 100% dokumenteret, men det skulle virke antibakteriel og modvirke acne og fornye huden.
Panthenol: Virker bedst sammen med allantoin - men allantoin er IKKE i denne cream. Virker som om, de har sparet det væk. Ellers er den god i mod solforbrændinger og hudlidelser.
Nelumbo Nucifera: En kinsisk lotusblomst - men har ikke kunnet finde nogen videnskabelige undersøgelser omkring, hvad det gør ved huden.
Butyl Avocadate: "Lærer" talg-producerende celler i huden, at de skal producere mindre talg. Dvs. dette gør, så huden igennem længere tid vil producere mindre fedtstoffer og talg, og derved afhjælpe acne. God ingrediens!
Bisabolol: Anti-bakteriel og anti-irritation og anti-inflammatorisk funktioner. God ingrediens.
Zinc-PCA: Anti-inflammatorisk, gør så huden producerer mindre talg, fugter huden.
Aluminium starch octenylsuccinate: Beskytter i mod solens farlige stråler.
Sodium Benzoate: Dårlig ingrediens; Kan give hyperaktivitet og kan være kræftfremkaldende, da det bliver omdannet til Benzene - men dette er kun, hvis det bliver indtaget via føden. Det gør en hudcream jo ikke.
Salicylic Acid: Gør en mængde ting ved cellen, så den ikke overproducerer talg f.eks. Mindsker rødmen og renser. Afhjælper psoreasis og andre hudirritationer.
Coumarin: Hvis du har allergi overfor parfume, vil dette stof forværre denne allergi.

Pris: 60kr.-/50mL i Matas


Alt i Alt: Mange gode ingredienser, men også nogen, der er lige på grænsen. En udmærket cream til uren hud, til en fin pris. Kan bruges, helt sikkert - og min hud havde i alt fald godt af den.

8/10
Labels: edit post
1 Response
  1. suewhoisme Says:

    I just got a tube of this stuff, eager to try it out, altho I'm in no need of an acne fighter at my age, perhaps it might still be of some benefit to me. I wont comment again if the results are uneventful, but if I hit any extremes will post again!


Post a Comment