Kalle L. Jensen
The:
I denne post, skal vi se nærmere på to theer fra Pukka - mærket, der også har fået fremgang i Seven Eleven - Pukka the skulle være 100% økologisk. Lad os kigge på to af dem:

Pukka Pleasure

På forsiden står der: "To indulge and nourish" hvilket betyder: "Til at forkæle og pleje" (sjælen, vil jeg tro.).

Duft: En anelse krydret - tankerne går hen på Ayurveda kryderier - ikke noget stortartet.


Smag: En skøn og dejlig smag, det må man sige - kakaoen og lakridsroden, som er i theen, giver smagsløgene noget at arbejde med, da eftersmagen er sød og god - perfekt, hvis man er lidt sulten efter noget sødt, for hver sip af denne the, giver en sødelig eftersmag. Den første smag, er ikke rigtigt noget at råde hurra for - det er helt klart eftersmagen, denne the lever højt på!

Fødevaresundhed & Effekter: Der er kakao, ristet cikorie, lakridsrod, cardemomme og kanel i theen.
Kakao er sundt, da der er flavonoider i dem - i sær epicatecin, der sænker risikoen for hjertekarsygdomme og generelt forbedre kroppens kredsløb. Cikorie skulle eftersigende have gode effekter på galdesten og sår. Lakridsroden giver god smag, cardemomme er god i mod infektioner i munden. Drik blot massere af denne the. (Sundhed: 10/10)

Pris: 35kr.-/Pakke.

Alt i Alt: En god the, der dog savner lidt smag i starten, men har massere af eftersmag.

8/10


Pukka Love The:

Med rose, kamille og lavendel kan denne the bare ikke være dårlig. Den lover at den varmer hjertet hos den, der drikker theen.
Lad os se på det.

Duft: Skøn duft - kan tydeligt dufte kamillen i theen.

Smag: Absolut dejlig smag! Smager tydeligt af kamillethe, men den er bare ligesom sødere i smagen. Smager også dejlig med mælk. Den har ligeledes en skøn smag, og den kan drikkes på enhver tidspunkt på døgnet. En af de bedste theer, jeg har smagt.

Fødevaresundhed & Effekter: Indeholder rose, kamille, lavendel, lakridsrod, hyldeblomst, morgenfrue og limeblomster. Rose og lavendel er begge symboler på kærlighed, hvad angår sundhedseffekt har rose ikke nogen. Lavendel har dog en bunke; god i mod hovedpine, gør kroppen afslappet, afhjælper søvnløshed, god i mod uren hud. Kamille er god i mod forkølelse, diarré, eksem, giver en følelse af afslappethed, sænker risikoen for kræft, god i mod ondt i halsen. Hyldeblomst er rige på C-vitamin - god i mod forkølelse.

Pris: 35kr/pakke.

Alt i Alt: En rigtig god the!
Revieweren vurdere denne the til at være ANBEFALELSESVÆRDIG!
10/10
0 Responses

Post a Comment