Kalle L. Jensen
Burgers:

Revieweren var sulten og smagte burgers på Burger King ved Københavns Rådhusplads.

Whopper:

Smag: Smagen er velkendt; Barbecue og bolle, smagt med ketchup og salatmayonese. Whopper er en klassiker, da der er, hvad der skal være i en burger. Den smager godt, hvis man da kan lide burgers.

Kvalitet: Man kunne ønske sig bedre boller - brødet er tyndt, og har nærmest aldrig set skyggen af en brødkerne. Men det kan man vel også forvente af en burger til bare 20kr.-

Fødevaresundhed og effekter: Whopper _er_ en usund fødevare. Der er intet decideret næring i andet end kulhydrater og fedt. Og mæthedsgraden er dårlig. Dog er der et lille salatblad og syltede agurger, der kan trække det lidt op. Men mængden af den mættede fedt er helt oppe og ringe på 9,25g pr. burger.
Derfor så spis Whopper som en snack, ligesom chips - ikke som et måltid. Der er hele 550kcal i én Whopper. (Sundhedsscore: 3/10)

Pris: 20kr.-

6/10.

Crispy Chicken Whopper Fuldkorn

Smag: Utrolig god smag. Efter min egen smag, er den faktisk bedre end Whopper. Der er ligesom mere "bid" i den, den er sprød og smager af meget mere end Whopper. Det er som om, der er chili i selve kødet. Smager utroligt godt.

Kvalitet: Brødet minder om nogen fuldkornsboller fra Netto eller Fakta. Ikke noget specielt der. Men det er dog stadig bedre end det traditionelle brød.
Den er lidt mindre end Whopper, men smagen er så tilsvarende større.

Fødevarekvalitet/Effekter: 432kcal pr. burger. Den er altså sundere energimæssigt end normal Whopper. Men den er i sær sundere end Whopper (og andre burgere i kategorien) når vi kigger på mættet fedt; "kun" 3 gram pr. burger. Og overall mindre fedt end Whopper, og der er mere fiber i denne end en Whopper. Den er dog stadigvæk ikke "sund", men kan spises som et måltid. Derfor er sundhedsscoren også lav, men højere end Whopper; 5/10.

Pris: 20kr.-

8/10
Labels: edit post
0 Responses

Post a Comment