Kalle L. Jensen

Ole Henriksen Invograting night gel - denne gel skulle få små mimik-rynker til at forsvinde, gøre porene mindre og overall give ansigtet et yngre og friskt udseende. Kan det passe?
Pris: 560kr.- pr. 50mL
Hudtype: Alle.

Interessante Ingredienser: Ole Henriksens produkter indeholder ingen parabener eller allergifremkaldende stoffer.
Denne gel indeholder en masse forskellige botaniske syrer, E-vitamin, C-vitamin og mocopolysaccharider. Sidstnævnte er et essentielt sukkerstof til celledelinger.

Test: Nu har jeg heldigvis ingen rynker endnu, men de andre funktioner, creamen tilsyneladende har, giver da en grund til at prøve den. Revieweren fik en tester på 28mL. Først og fremmest er det langt ude, at prisen er 560kr.- pr. 50mL. Det er til grint.
Så skal det også virke!

Først et skyld med vand + sæbe, og så denne på.
Da jeg smørede den på, bredte sig straks en dårlig lugt af surhed - lidt som eddike. Den gennemsigtige gel er alt for vandig og egentlig ikke særlig behagelig at smøre på. Lugten er nok det værste ved denne. Skader i ansigtet sveg, et resultat af de påståede syrer.
Efter en uge med påsmørelse af denne gel hver dag, kom der absolut ingen resultater. Kun i form af øget urenheder. Kan på ingen måder anbefales, slet ikke til den pris.

Pris/Kvalitet: Det er langt ude.
2/10.
Labels: edit post
0 Responses

Post a Comment