Kalle L. Jensen
Baristo Kaffe:
Revieweren testede Caffe Latten i DSB kioskens kort & godt i Hillerød.

Smag: Det var desværre ikke muligt at se, om kaffebønnerne blev malet direkte i kaffemaskinen i DSB-kiosken, eller om det blot er kaffepulver. Smagen af denne Café Latte er langt fra til at råbe hurra for. Nu er det selvfølgelig også en DSB kiosk, og ikke en professionel Baristo café, så man skal nok ikke forvente for meget.

Mælken brugt i denne caffe latte ødelægger alle smagsindtryk - man kan tydeligt smage, at der er brugt pulvermælk, da den syntetiske smag slår hårdt igennem.

Der er intet sødhed i denne café latte - i en god café latte, behøver man nærmest ikke bruge sukker, da sødmen i den gode kvalitets-kaffe og mælk allerede laver en sød nuance. Men i dette tilfælde, smager den bedst, hvis man tilsætter sukker.

Fødevaresundhed & effekter: Caffe latte er nok den bedste man kan vælge, hvis man vil have noget lidt ud over den sædvanlige sorte kaffe. Kaffe har sunde antioxidanter, men der er bare ikke meget kaffe i denne kaffedrink i forhold til traditionel sort kaffe. Sundhed er 5/10.

Pris: Lille 14kr.- (medlemspris: 9kr.-) Stor: 18kr.- (medlemspris: 12kr.-)

Alt i alt: Hvis man er medlem, er 9kr.- en udmærket pris for denne baristo kaffe. Hvis ikke, så lad være med at købe den. Dårlig kvalitet i forhold til pris, dette er dog overvejende kun grundet den dårlige syntetiske mælk.

5/10
Labels: edit post
0 Responses

Post a Comment